Διαδικτυακό Φροντιστήριο

Ισότητα & Ποιότητα στην Εκπαίδευση
Σύνδεση

Σύνδεση στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

ΖΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Απο το 2012 μέχρι και σήμερα διδάσκω τα μαθηματα της Μηχανικής και Στατικής σε φοιτητές. Κατά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2014 συνεργάστηκα με γνωστό Εκπαιδευτικό Όμιλο της Θεσσαλονίκης για την διδασκαλία των μαθημάτων αυτών. Επίσης απο τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα διδάσκω τα μαθήματα Στοιχεία Μηχανών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ σε μαθητές ΕΠΑΛ σε γνωστά Φροντιστήρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης. Τέλος κατα την διάρκεια των σπουδών μου μπόρεσα να έρθω σε επαφή με το e-learning και να γνωρίσω τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Στοιχεία Μηχανών ΕΠΑΛ,Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων ΕΠΑΛ,Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ ΕΠΑΛ,Στατική Ι ΤΕΙ Αθήνας,Εφαρμοσμένη Μηχανική ΑΣΠΑΙΤΕ,Στατική ΤΕΙ Χαλκίδας
Σπουδές: Μηχανολόγος Μηχανικός - Εκπαιδευτικός Μηχανολογίας Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχανολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)
Περισσότερα...

ΠΥΡΤΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Από το Νοέμβριο του 2004, οπότε και αποφοίτησα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, μέχρι και τον Ιούλιο του 2014 δίδασκα σε Φροντιστήριο των Σερρών Αρχαία Ελληνικά και Νεοελληνική γλώσσα Β΄ και Γ΄ Λυκείου αλλά και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. Τον Δεκέμβριο του 2011 ήρθα σε πρώτη επαφή με διαδικτυακό μάθημα, καθώς δίδαξα Νεοελληνική Γλώσσα σε ομογενή στην Αιθιοπία, η οποία και κατάφερε να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το Μάρτιο του 2011 δίδαξα  το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας σε υποψήφια Γ΄ Λυκείου και το Νοέμβριο του 2013 το μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματικής σε μαθητή της Α τάξης γυμνασίου.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Φιλολογικά Μαθήματα Λυκείου,Φιλολογικά Μαθήματα Γυμνασίου
Σπουδές: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Περισσότερα...

Εύη Παλαπαΐδου

Εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2006 που αποφοίτησα από το τμήμα της Αγγλικής Γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ. και η εμπειρία μου αφορά παιδιά, έφηβους  και ενήλικες τόσο σε πλαίσιο τάξης όσο και με ατομικά μαθήματα.

Αναλόγως το πλαίσιο της διδασκαλίας του μαθητή που μπορεί να προσανατολίζεται στην απόκτηση κάποιου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, την επιτυχία στο ειδικό μάθημα, Αγγλικά για ειδικούς σκοπούς ενηλίκων ή την γενικότερη ανάπτυξη της γλωσσικής ικανότητας δίνεται η αντίστοιχη έμφαση σε όλες τις δεξιότητες: ακουστική, προφορική ή γραπτού λόγου. Η μεθοδολογία της διδασκαλία της γραμματικής και του λεξιλογίου που ακολουθώ στοχεύει στην διατήρηση τους στην μακροπρόθεσμη μνήμη των μαθητών και συμβάλλει στο να χρησιμοποιούν την γλώσσα τόσο με ακρίβεια όσο και με ευφράδεια.

Ως καθηγήτρια Αγγλικών μου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση το ότι μπορώ να συμβάλλω στο να μπορούν οι μαθητές μου να ανοίξουν ένα παράθυρο επικοινωνίας στον κόσμο κατανοώντας τον καλύτερα μέσω της χρήσης της Αγγλικής ως διεθνούς γλώσσας επικοινωνίας είτε να έχουν την γλώσσα ως διαβατήριο για περισσότερες ευκαιρίες σπουδών και εργασίας στην  Ελλάδα και το εξωτερικό. Για αυτό το λόγο κύριο μέλημα μου σε κάθε μαθητή που αναλαμβάνω είναι η διερεύνηση των αναγκών και των προτιμήσεων του ώστε να δομηθεί ένα πλαίσιο αποτελεσματικής και  ταυτόχρονα ευχάριστης μάθησης που θα οδηγήσει στην επίτευξη των προσδοκώμενων στόχων.

 

 

Διδακτικό Μάθημα: Αγγλικά για νεαρούς μαθητές και ενήλικες

Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στο τρέχον επίπεδο των μαθητών που προκύπτουν από τα εξής:

 • Διαγνωστικό τεστ για την ανίχνευση του επιπέδου του μαθητή και των προηγούμενων γνώσεων και δυνατοτήτων του σχετικά με τη γλώσσα
 • Ερωτηματολόγιο για την διερεύνηση των αναγκών, των εμπειριών και των ενδιαφερόντων του μαθητή σχετικά με την Αγγλική Γλώσσα
 • Συζήτηση με την καθηγήτρια για τις προσδοκίες και τους στόχους του μαθητή καθώς και την αντίστοιχη οργάνωση και προσαρμογή του μαθήματος

Βάσει των παραπάνω θα προκύπτουν τα πακέτα ωρών που θα αφορούν το εκάστοτε πρόγραμμα διδασκαλίας.

 

 • Εκμάθηση Αγγλικών όλων των επιπέδων

Δυνατότητα Οnline μαθημάτων για νεαρούς μαθητές με κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό εναρμονισμένο στο επίπεδο που αντιστοιχεί στις συμβατικές τάξεις φροντιστηρίων:

 • Junior A/B
 • Senior A-D
 • B2-C2

 

 • Ειδικό μάθημα Αγγλικών

Ταχύρυθμη προετοιμασία για τους μαθητές της Γ’ λυκείου που επιθυμούν να εξεταστούν πανελλαδικά στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για την εισαγωγή τους σε σχολές όπως:

 • Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
 • Ναυτιλιακών Σπουδών
 • Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
 • Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
 • Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών
 • Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών & Πολιτικών Σπουδών
 • Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο
 • Τουριστικών Επιχειρήσεων
 • Τουριστικών Επαγγελμάτων
 • Προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία

Μεθοδευμένη  διδασκαλία που επικεντρώνεται στην προετοιμασία του μαθητή για εξετάσεις πιστοποιημένης γλωσσομάθειας. Αρχική συμβουλευτική συζήτηση του μαθητή με την καθηγήτρια για την επιλογή του καταλληλότερου πτυχίου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Οι μαθητές προσανατολίζονται συνήθως στα εξής πτυχία (δυνατότητα προετοιμασίας και για τα υπόλοιπα):

 • CAMBRIDGE (FCE, CAE, CPE)
 • MICHIGAN (ECCE, ECPE)
 • IELTS
 • TOEIC
 • TOEFL
 • BULATS
 • TIE
 • EDI
 • MSU

 

 • Αγγλικά για ενήλικες

Εξατομικευμένα μαθήματα που είναι αφορούν τις διευρυμένες ανάγκες των ενήλικων μαθητών όπως η προετοιμασία για εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό, ο εμπλουτισμός των προσόντων του μαθητή ή ακόμη και η απλή επιθυμία του να μιλάει την γλώσσα με άνεση. Ενδεικτικά τα πεδία διδασκαλίας αφορούν:

 • Survival English (Βασικά Αγγλικά για αρχαρίους μαθητές που θα βρεθούν σε ένα ξένο περιβάλλον και η ανάγκη επικοινωνίας είναι άμεση).
 • Conversational English (Μαθήματα που επικεντρώνονται κυρίως στην ανάπτυξη της προφορικής δεξιότητας).
 • English for Specific purposes (Αγγλικά για Ειδικούς σκοπούς-Στοχευόμενη διδασκαλία της γλώσσας στον άμεσο τομέα ενδιαφέροντος του μαθητή όπως Αγγλικά για τον τουρισμό, ιατρικούς ή τεχνικούς τομείς κτλ).
 • Business English (Αγγλικά για τον κόσμο των επιχειρήσεων με έμφαση στην ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων όπως πραγματοποίηση παρουσιάσεων).
 • Academic English (απευθύνονται σε μαθητές που είτε χρειάζονται προετοιμασία για τις σπουδές είτε ήδη σπουδάζουν και χρειάζονται βοήθεια κυρίως στον γραπτό τους λόγο).
Μαθήματα Διδασκαλίας: Αγγλικά
Σπουδές: Mεταπτυχιακή ειδίκευση (Master) καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας. Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΣΙΟΥ

1. Εργάστηκα στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης «Ζησάκος»(Πολύκαστρο-Θεσσαλονίκη) για δύο χρόνια (2010-12).

2. Διδάσκω στο κοινωνικό φροντιστήριο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πολυκάστρου (Κιλκίς) τα τελευταία τρία χρόνια σε μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης καθώς και στα φιλολογικά μαθήματα του Γυμνασίου.

3. Διδάσκω τα μαθήματα της Θεωρητικής κατεύθυνσης του Λυκείου, και όλα τα φιλολογικά μαθήματα του Γυμνασίου τα τελευταία έξι χρόνια σε ιδιαίτερα μαθήματα.

4. Απασχολούμαι στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Polispost.gr» ως δημοσιογράφος τα τελευταία δύο χρόνια.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Φιλολογικά Μαθήματα Λυκείου,Φιλολογικά Μαθήματα Γυμνασίου
Σπουδές: ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
Περισσότερα...

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ

Το 2006 ξεκίνησα να εργάζομαι εθελοντικά στο Λύκειο των Ελληνίδων διδάσκοντας ελληνικά σε γυναίκες μετανάστριες (3 χρόνια). Από το 2007 εργάζομαι σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα κυρίως αρχαίων ελληνικών και λατινικών σε μαθητές Λυκείου (προετοιμασία για πανελλαδικές εξατάσεις) και Γυμνασίου. Επίσης, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αρχαίων ελληνικών και έκθεσης. Παράλληλα, διδάσκω νέα ελληνικά σε ξένους (ενήλικες και παιδιά) είτε σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών/ιδιαίτερα μαθήματα (φροντιστήριο "Interlingua"/διεθνής εκπαιδευτική εταιρεία "Global") είτε συμμετέχοντας σε διάφορα προγράμματα σε δημόσια σχολεία (πρόγραμμα "Διάπολις" Αριστοτελείου Πανεπιστημίου) και σε κυβερνητικές οργανώσεις (Ε. Δ. Ρ. Α.).

Μαθήματα Διδασκαλίας: Φιλολογικά Μαθήματα Λυκείου,Φιλολογικά Μαθήματα Γυμνασίου
Σπουδές: Πτυχίο Κλασικής Φιλολογίας - Ε. Κ. Π. Α. / Μεταπτυχιακό δίπλωμα διδασκαλίας της νέας ελληνικής ως ξένης-Ε. Κ. Π. Α.
Περισσότερα...

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Η γοητεία που άσκησε επάνω μου η πνευματική παραγωγή του ελληνικού πολιτισμού στην αδιάπτωτη διαχρονία του με οδήγησε στη συνειδητή επιλογή του τμήματος της ελληνικής φιλολογίας. Η πολυετής ενασχόληση με το αντικείμενο και η διαρκής αναζήτηση νέων μεθόδων διδασκαλίας μού έδωσε κίνητρο και αφόρμηση για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη μαθησιακή διαδικασία. Αν και η προσομοίωση του παραδοσιακού τρόπου διαδασκαλίας μέσω υπολογιστή αποτελεί ακόμα μία πρόκληση, πιστεύω πως αυτός ο νέος τύπος συνεργατικής μάθησης μεγιστοποιεί την αυτονομία των μαθητών και αμβλύνει τις εκπαιδευτικές ανισότητες.

Στόχος και αταλάντευτη ευθύνη είναι να υπερκεράσω τις δυσκολίες που προκαλούν οι αναχρονιστικές αντιλήψεις, να γκρεμίσω τα τείχη που εμποδίζουν την κριτικο – στοχαστική αξιοποίηση του κυβερνοχώρου και ανεμπόδιστος να υποστηρίξω τις προσπάθειες των μαθητών μου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ελληνικού σχολείου όντας αρωγός στον αγώνα τους για την επιτυχή είσοδο στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, γεγονός που αποτελεί και τη δικαίωσή μου.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Φιλολογικά Μαθήματα Λυκείου,Φιλολογικά Μαθήματα Γυμνασίου
Σπουδές: Νεοελληνική και Αρχαία Ελληνική Φιλολογία / Λατινική Φιλολογία ( διπλό αντικείμενο σπουδών), Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστημίου του Καρόλου, Πράγα TEFL Certification και σεμινάριο διδασκαλίας αγγλικής και ελληνικής γλώσσας διάρκειας 4 εβδομάδων (120 διδακτικές ώρες) Berlitz, Πολωνία
Περισσότερα...

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 • Αποτίμηση κινδύνου και επενδύσεων
 • Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Αγορών
 • Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
 • Λογιστική Εταιριών /Επιχειρήσεων
 • Στατιστική
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική
 • Ελεγκτική
 • Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις
 • Κοστολόγηση Διοικητική Λογιστική
 • Μάρκετινγκ
 • Μικροοικονομική/Μακροοικονομική/Δημόσια Οικονομική
 • Χρηματοοικονομική Οργανισμοί και Κεφαλαιαγορές
 • Επιχειρηματική έρευνα
 • Φορολογία
 • Λογιστική Ι,ΙΙ
 • Λογιστική Κόστους Ι,ΙΙ
 • Φορολογική Λογιστική Ι,ΙΙ
 • Τραπεζική Λογιστική
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι,ΙΙ
 • Επιχειρησιακή Έρευνα
 • Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων
 • Πολιτική Οικονομία
 • Νομισματική Θεωρία
 • Διεθνής Οικονομική
 • Μαθηματικά
 • Μαθηματικά για Οικονομολόγους
 • Μηχανογραφημένη Λογιστική
 • Οικονομικός Προγραμματισμός
 • Ποσοτικές Μέθοδοι
 • Οικονομετρία
 • Ιστορία Οικονομικών Θεωριών
 • Μάρκετινγκ
 • Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων
Μαθήματα Διδασκαλίας: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας-1994. ΜΒΑ Οικονομίας και Διοίκησης Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος-2010. Μάστερ στα Χρηματοοικονομικά (υπό παρακολούθηση)
Περισσότερα...

ΣΤΕΦΑΔΟΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Το 1979 αποφοίτησα από την Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.Είμαι εγγεγραμμένος στο Γενικό Υπομητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ.Το σχολικό έτος 1980-81 εργάστηκα στο Τεχνικό και Επαγγελματικό Λύκειο Μυτιλήνης ως ωρομίσθιος Καθηγητής Χημείας.Για ένα εξάμηνο το 1982 συνεργάστηκα με την έδρα των Τεχνοοικονομικών Μελετών Χημικών Βιομηχανιών του Ε.Μ.Π.Από το 2001 έως σήμερα διδάσκω στα ΙΕΚ ΣΒΙΕ.Παράλληλα από το 2012 είμαι εκπαιδευτής ενηλίκων σε άτομα με διανοητική υστέρηση.Από το 1988 διδάσκω σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Χημεία Λυκείου
Σπουδές: Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π
Περισσότερα...

ΑΡΒΑΝΙΤΑ ΑΡΓΥΡΩ

Από το 2010 μέχρι και σήμερα διδάσκω μαθήματα Φυσικής σε μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου σε φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αθήνας . Παράλληλα το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 συνεργάστηκα με το e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιά , έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσω τα οφέλη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επιπλέον το θερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτος 2009-2010 δίδαξα στα Ι.Ε.Κ. στο Αιγάλεω στην ειδικότητα Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων. Παράλληλα με τις σπουδές μου από το 2004 μέχρι και σήμερα παραδίδω μαθήματα Φυσικής Χημείας και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Φυσική Γυμνασίου,Φυσική Λυκείου
Σπουδές: Τμήμα Φυσικής Πανεπιστήμιο Πατρών
Περισσότερα...

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΑΖΗ

Από το 2003 που αποφοίτησα από το Πανεπιστημίο Πατρών ξεκίνησα να δουλεύω σε φροντιστήρια της Πάτρας, διδάσκοντας Μαθηματικά Γυμνασίου - Λυκείου και ΕΠΑΛ. Παράλληλα με τις σπουδές μου έκανα ιδιαίτερα μαθήματα, τα οποία συνεχίζω μέχρι και σήμερα. Τη χρονιά αυτή ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου με κατεύθυνση την Στατιστική και την Επιχειρισιακή 'Ερευνα. Έχω εργαστεί σαν ωρομίσθια σε δημόσια σχολεία μέσω της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης. Τέλος, έχω παρακολουθήσει ημερίδες και συνέδρια με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες, καθώς με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο σωστός τρόπος διδασκαλίας μαθητών που αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Μαθηματικά Λυκείου,Μαθηματικά Γυμνασίου,Άλγεβρα Λυκείου,Γεωμετρία Λυκείου,Μαθηματικά Α Γυμνασίου,Μαθηματικά Β Γυμνασίου,Μαθηματικά Γ Γυμνασίου,Μαθηματικά ΕΠΑΛ
Σπουδές: 2011-έως σήμερα Πανεπιστήμιο Πατρών Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων» Κατεύθυνση: Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα και Εφαρμογές στις Αποφάσεις 2003-2009 Πανεπιστήμιο Πατρών Τμήμα Μαθηματικών, Σχολή Θετικών Επιστημών
Περισσότερα...

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αποφοίτησα το 2008 από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστήμιο Πατρών, με κατεύθυνση Πληροφορικής και Υπολογιστικών Συστημάτων. Τη σχολική χρονιά 2012-2013 δίδαξα μαθηματικά μέσω του κοινωνικού φροντιστηρίου της Πάτρας σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου στα αντίστοιχα σχολεία Παραλίας Πατρών. Το 2014 τέλειωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Ε.Α.Π. (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Παράλληλα παρακολουθώ Συνέδρια με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και βελτίωση των γνώσεων αλλά και των εκπαιδευτικών ικανοτήτων. Σε όλη τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων έως και σήμερα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου, αλλά και σε φοιτητές.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Μαθηματικά Λυκείου,Φυσική Γυμνασίου,Άλγεβρα Λυκείου,Γεωμετρία Λυκείου,Μαθηματικά Α Γυμνασίου,Μαθηματικά Β Γυμνασίου,Μαθηματικά Γ Γυμνασίου,Μαθηματικά ΕΠΑΛ
Σπουδές: ΣΠΟΥΔΕΣ: 2011-2014 :Μεταπτυχιακές σπουδές στα μαθηματικά (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) 9/2002-9/2007 : Πτυχίο του Πανεπιστημίου Πατρών, Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήματος Μαθηματικών, Κατεύθυνση Πληροφορική και υπολογιστικά Μαθηματικά 1999-2002
Περισσότερα...

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ

Πτυχιούχος τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών (2004) Φροντιστηριακά μαθήματα μέσης εκπαίδευσης, Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. οικονομικών σχολών απο το 2007 εως σήμερα. Eίμαι Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών (2007) Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πατρών.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
Σπουδές: 2005-2007 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες με κατεύθυνση στην χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση του Πανεπιστημίου Πατρών. Θέμα Διπλωματικής Εργασίας:Ημερολογιακές Ανωμαλίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών 1999-2004 Πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πατρών
Περισσότερα...

ΚΑΨΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Το 2014 πήρα το πτυχίο μου από το τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα Φυσικής Περιβάλλοντος-Μετεωρολογίας. Παράλληλα με τις σπουδές και αφού αποφοίτησα έκανα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές λυκείου και γυμνασίου, Φυσική όλων των τάξεων και μαθηματικά μέχρι και Β΄ λυκείου.Επίσης έχω εργαστεί και εργάζομαι σε φροντιστήρια παραδίδοντας όλα τα μαθήματα φυσικής του λυκείου. Αγαπώ αυτό που κάνω και μου αρέσει πολύ να βοηθώ τους μαθητές να φέρουν εις πέρας τους στόχους του, όσο δύσκολοι ή εύκολοι είναι αυτοί. Άλλωστε η αγαπημένη μου φράση είναι μια από τα αποφθέγματα του Albert Einstein ''Education is hat remains after one has forgotten what one has learned in school.''. H εκπαίδευση είναι μεγάλη υπόθεση κι όχι απλή αποστήθιση τύπων και κειμένων.

Μαθήματα Διδασκαλίας: Φυσική Γυμνασίου,Φυσική Λυκείου
Σπουδές: 2003-2014 Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής – Τομέας Φυσικής Περιβάλλοντος- Μετεωρολογίας 2003
Περισσότερα...

Εύη Παλαπαΐδου

Εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2006 που αποφοίτησα από το τμήμα της Αγγλικής Γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ. και η εμπειρία μου αφορά παιδιά, έφηβους  και ενήλικες τόσο σε πλαίσιο τάξης όσο και με ατομικά μαθήματα.

Αναλόγως το πλαίσιο της διδασκαλίας του μαθητή που μπορεί να προσανατολίζεται στην απόκτηση κάποιου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, την επιτυχία στο ειδικό μάθημα, Αγγλικά για ειδικούς σκοπούς ενηλίκων ή την γενικότερη ανάπτυξη της γλωσσικής ικανότητας δίνεται η αντίστοιχη έμφαση σε όλες τις δεξιότητες: ακουστική, προφορική ή γραπτού λόγου. Η μεθοδολογία της διδασκαλία της γραμματικής και του λεξιλογίου που ακολουθώ στοχεύει στην διατήρηση τους στην μακροπρόθεσμη μνήμη των μαθητών και συμβάλλει στο να χρησιμοποιούν την γλώσσα τόσο με ακρίβεια όσο και με ευφράδεια.

Ως καθηγήτρια Αγγλικών μου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση το ότι μπορώ να συμβάλλω στο να μπορούν οι μαθητές μου να ανοίξουν ένα παράθυρο επικοινωνίας στον κόσμο κατανοώντας τον καλύτερα μέσω της χρήσης της Αγγλικής ως διεθνούς γλώσσας επικοινωνίας είτε να έχουν την γλώσσα ως διαβατήριο για περισσότερες ευκαιρίες σπουδών και εργασίας στην  Ελλάδα και το εξωτερικό. Για αυτό το λόγο κύριο μέλημα μου σε κάθε μαθητή που αναλαμβάνω είναι η διερεύνηση των αναγκών και των προτιμήσεων του ώστε να δομηθεί ένα πλαίσιο αποτελεσματικής και  ταυτόχρονα ευχάριστης μάθησης που θα οδηγήσει στην επίτευξη των προσδοκώμενων στόχων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947125488

Ηλεκτρονική Διεύθυνση : evepalapaidou@gmail.com

 

Διδακτικό Μάθημα: Αγγλικά για νεαρούς μαθητές και ενήλικες

Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στο τρέχον επίπεδο των μαθητών που προκύπτουν από τα εξής:

 • Διαγνωστικό τεστ για την ανίχνευση του επιπέδου του μαθητή και των προηγούμενων γνώσεων και δυνατοτήτων του σχετικά με τη γλώσσα
 • Ερωτηματολόγιο για την διερεύνηση των αναγκών, των εμπειριών και των ενδιαφερόντων του μαθητή σχετικά με την Αγγλική Γλώσσα
 • Συζήτηση με την καθηγήτρια για τις προσδοκίες και τους στόχους του μαθητή καθώς και την αντίστοιχη οργάνωση και προσαρμογή του μαθήματος

Βάσει των παραπάνω θα προκύπτουν τα πακέτα ωρών που θα αφορούν το εκάστοτε πρόγραμμα διδασκαλίας.

 

 • Εκμάθηση Αγγλικών όλων των επιπέδων

Δυνατότητα Οnline μαθημάτων για νεαρούς μαθητές με κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό εναρμονισμένο στο επίπεδο που αντιστοιχεί στις συμβατικές τάξεις φροντιστηρίων:

 • Junior A/B
 • Senior A-D
 • B2-C2

 

 • Ειδικό μάθημα Αγγλικών

Ταχύρυθμη προετοιμασία για τους μαθητές της Γ’ λυκείου που επιθυμούν να εξεταστούν πανελλαδικά στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για την εισαγωγή τους σε σχολές όπως:

 • Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
 • Ναυτιλιακών Σπουδών
 • Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
 • Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
 • Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών
 • Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών & Πολιτικών Σπουδών
 • Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο
 • Τουριστικών Επιχειρήσεων
 • Τουριστικών Επαγγελμάτων
 • Προετοιμασία για αναγνωρισμένα πτυχία

Μεθοδευμένη  διδασκαλία που επικεντρώνεται στην προετοιμασία του μαθητή για εξετάσεις πιστοποιημένης γλωσσομάθειας. Αρχική συμβουλευτική συζήτηση του μαθητή με την καθηγήτρια για την επιλογή του καταλληλότερου πτυχίου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Οι μαθητές προσανατολίζονται συνήθως στα εξής πτυχία (δυνατότητα προετοιμασίας και για τα υπόλοιπα):

 • CAMBRIDGE (FCE, CAE, CPE)
 • MICHIGAN (ECCE, ECPE)
 • IELTS
 • TOEIC
 • TOEFL
 • BULATS
 • TIE
 • EDI
 • MSU

 

 • Αγγλικά για ενήλικες

Εξατομικευμένα μαθήματα που είναι αφορούν τις διευρυμένες ανάγκες των ενήλικων μαθητών όπως η προετοιμασία για εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό, ο εμπλουτισμός των προσόντων του μαθητή ή ακόμη και η απλή επιθυμία του να μιλάει την γλώσσα με άνεση. Ενδεικτικά τα πεδία διδασκαλίας αφορούν:

 • Survival English (Βασικά Αγγλικά για αρχαρίους μαθητές που θα βρεθούν σε ένα ξένο περιβάλλον και η ανάγκη επικοινωνίας είναι άμεση).
 • Conversational English (Μαθήματα που επικεντρώνονται κυρίως στην ανάπτυξη της προφορικής δεξιότητας).
 • English for Specific purposes (Αγγλικά για Ειδικούς σκοπούς-Στοχευόμενη διδασκαλία της γλώσσας στον άμεσο τομέα ενδιαφέροντος του μαθητή όπως Αγγλικά για τον τουρισμό, ιατρικούς ή τεχνικούς τομείς κτλ).
 • Business English (Αγγλικά για τον κόσμο των επιχειρήσεων με έμφαση στην ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων όπως πραγματοποίηση παρουσιάσεων).
 • Academic English (απευθύνονται σε μαθητές που είτε χρειάζονται προετοιμασία για τις σπουδές είτε ήδη σπουδάζουν και χρειάζονται βοήθεια κυρίως στον γραπτό τους λόγο).
Μαθήματα Διδασκαλίας: Αγγλικά
Σπουδές: Mεταπτυχιακή ειδίκευση (Master) καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας. Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Περισσότερα...

Αχλάτη Φένια

Μαθήματα Διδασκαλίας: Βιολογία Λυκείου
Σπουδές: 2006-2009 2009-2015 2014 1o λύκειο Ιεράπετρας, Κρήτη Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Βιολογίας Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Oviedo (Uniovi), Ισπανία (Πρόγραμμα Erasmus)
Περισσότερα...
Αποτελέσματα 1 - 15 από 15

Αναζήτηση ανά ειδικότητα

Αναζήτηση ανα ειδικότητα

Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

Επιλογή μαθήματος

Εγγραφείτε στα νέα μας

1000 χαρακτήρες αριστερά