Διαδικτυακό Φροντιστήριο

Ισότητα & Ποιότητα στην Εκπαίδευση
Σύνδεση

Σύνδεση στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Tutorial Gate, μία τάξη στο σπίτι σας

  • Άλκης Βακάλης
    Άλκης Βακάλης
 

Ο Άλκης Βακάλης είναι 25 χρονών, απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και ιδρυτής της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Tutorial Gate. Μια πλατφόρμα που φέρνει την τάξη στο σπίτι σας, όπως λέει και ο ιδρυτής του. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό φροντιστήριο για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Χρησιμοποιώντας μερικά από τα καλύτερα εργαλεία e-Learning, το Tutorial Gate εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Περισσότερα...

Πανελλήνιες 2015: Οι ημερομηνίες των ειδικών μαθημάτων για τους Έλληνες του εξωτερικού

Πανελλήνιες 2015: Οι ημερομηνίες των ειδικών μαθημάτων για τους Έλληνες του εξωτερικούΣτο διάστημα 14-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις ειδικών μαθημάτων, για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στην ειδική κατηγορία των «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό» για το έτος 2015, όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας.

Περισσότερα...

Η Διαδικτυακή Εκπαίδευση

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης φορολογίας,  και η αναπόφευκτη αύξηση του κόστους των διδάκτρων, έχει αναγκάσει πολλούς μαθητές να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι η διαδικτυακή εκπαίδευση, η συνεχής βελτίωση της οποίας έχει συντελέσει σημαντικά στην επέκτασή της, ενώ νέα στοιχεία δείχνουν ότι η ηλεκτρονική μάθηση μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική με τη συμβατική.   

Περισσότερα...

Μηχανογραφικά 2015 για υποψηφίους με σοβαρές παθήσεις

Μηχανογραφικά 2015: Τι ισχύει για υποψηφίους που πάσχουν από σοβαρές παθήσειςΟι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, καλούνται να υποβάλουν μέσω διαδικτύου, μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις τμημάτων και σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδ. έτος 2015 - 2016, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, από 08 μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου 2015, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερα...

Περισσότερα από 130 εξ αποστάσεως (e-learning) μαθήματα από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.Περισσότερα από 130 εξ αποστάσεως (e-learning) μαθήματα από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις σας και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους  μέσω πιστοποιημένης εκπαίδευσης, ο  νέος κύκλος σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς(http://elearning.ec.unipi.gr/)  ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου 2015 και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει.

Περισσότερα...

Βάσεις 2015: Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Βάσεις: Οι παράγοντες που συντέλεσαν στην μεγάλη πτώσηΠερισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά ήταν οι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στον βαθμό της δυσκολίας των θεμάτων, ο οποίος είναι και ο κύριος μοχλός ανόδου ή πτώσης των βάσεων, θα πρέπει να προστεθεί φέτος η νέα, αυστηρότερη ρύθμιση για τις μετεγγραφές, αλλά και μία σειρά από μη μετρήσιμα στοιχεία, όπως η οικονομική κρίση και η προοπτική εξόδου στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα...

Αυτό είναι το νέο σύστημα για τις Πανελλήνιες 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες λυκειο

Το νέο σύστημα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2016 και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας 

Περισσότερα...

Οι μαθητές μιλούν για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

σερφάρουμε με ασφάλεια

Άφωνοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν το 4ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο από τις παρουσιάσεις των μικρών μαθητών για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στα νέα μας

1000 χαρακτήρες αριστερά