Διαδικτυακά Online Μαθήματα 

Ισότητα & Ποιότητα στην Εκπαίδευση
Σύνδεση

Σύνδεση στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Μέθοδος εξ αποστάσεως διδασκαλίας

κλειδί της μάθησηςΟ μαθητής με τον καθηγητή δεν χρειάζεται να είναι στον ίδιο χώρο. Έτσι υπάρχει εξοικονόμηση χρόνου για τους γονείς που πρέπει συχνά να μετακινούν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο, αλλά κυρίως για τους μαθητές που είναι πολύ πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των καιρών μας. Η μέθοδος της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, λόγω και των τεχνολογικών εξελίξεων, χρησιμοποιείται πλέον από εκατοντάδες εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με τον αριθμό αυτό συνεχώς να αυξάνει.Η διδασκαλία στο Tutorial Gate

tutorial gateΤο Tutorial Gate παρέχει στους μαθητές έναν διαφορετικό τρόπο εκπαίδευσης, δεν είναι τυποποιημένος, αλλά πιο ευχάριστος και αποδοτικός. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας με την εφαρμογή εκπαιδευτικών διαδραστικών προγραμμάτων από το περιβάλλον του σπιτιού τους. Η χρήση του διαδικτύου από τους μαθητές γίνεται εποικοδομητική.

  • Στο μάθημα υπάρχει λεκτική και οπτική επικοινωνία του μαθητή με τον καθηγητή. O μαθητής γράφει και σχεδιάζει στο διαδραστικό πίνακα της αίθουσας εφαρμόζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα που βελτιώνουν την εμπειρία της μάθησης.
  • Yπάρχει η δυνατότητα επανάληψης του μαθήματος, το οποίο καταγράφεται και είναι στην διάθεση του μαθητή, όποτε το θελήσει.
  • Ο μαθητής έχει συνεχή πρόσβαση σε πλατφόρμα ασύγχρονης διδασκαλίας, όπου εκεί υπάρχει δομημένα και σε διαδραστική μορφή η ύλη του μαθήματος προς μελέτη. Μπορεί να λύσει όταν το θελήσει ασκήσεις και τεστ λαμβάνοντας άμεσα ανατροφοδότηση.
  • Η διαμόρφωση του προγράμματος μαθημάτων γίνεται από τους μαθητές και τους καθηγητές σύμφωνα με στις ανάγκες των μαθητών, χάρη στη δυνατότητα που παρέχουν τα ολιγομελή τμήματα.
  • Η αξιολόγηση των μαθητών είναι συχνή με επαναληπτικά διαγωνίσματα και test προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων. Συχνή είναι και η ενημέρωση των γονέων από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για τους γονείς, όποτε χρειαστεί.

 

Ανάπτυξη της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων των μαθητών

 

δένδρο μάθησηςΣτις μέρες μας η ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων θεωρείται περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Το Tutorial Gate μέσω της συμμετοχής σε εκπαιδευτικά προγράμματα και διαγωνισμούς, στοχεύει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των μαθητών και την απόκτηση χρήσιμων δεξιοτήτων και εμπειριών.

 

 

Απαραίτητος εξοπλισμός

εξοπλισμός για φροντιστηριακά μαθήματα

 

Το μόνο που χρειάζεται ο μαθητής να έχει είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο, υπολογιστή, κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία.

Εγγραφείτε στα νέα μας

1000 χαρακτήρες αριστερά