Διαδικτυακά Online Μαθήματα 

Ισότητα & Ποιότητα στην Εκπαίδευση
Σύνδεση

Σύνδεση στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Μεταδιδακτορική Υποτροφία ΙΚΥ- Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας –ΕΠΙΦ- (European Education Institute, www.eui.eu) είναι Ευρωπαϊκός Οργανισμός ο οποίος αποτελεί διεθνούς φήμης και αναγνώρισης ακαδημαϊκό κέντρο σπουδών και έρευνας ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, το οποίο είναι ομοταγές προς τα ελληνικά Α.Ε.Ι.  Το Ελληνικό κράτος -ως κράτος μέλος του ΕΠΙΦ,  κατά την ιδρυτική συνθήκη του ΕΠΙΦ. (άρθρο 17 του ν. 1628/1986), χορηγεί, στο πλαίσιο των διαθεσίμων πιστώσεων, υποτροφίες σε Έλληνες ερευνητές που έχουν εισαχθεί στα προγράμματα του ΕΠΙΦ.

Περισσότερα...

Υποτροφίες για ερευνητικά προγράμματα στην Ιαπωνία του MIF

Χορήγηση υποτροφιών για ερευνητικά προγράμματα στην Ιαπωνία του Matsumae International Foundation (MIF) στο Fellowship Program, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Περισσότερα...

Υποτροφίες σε 50 πρωτοετείς από την Cosmote

Υποτροφίες σε 50 πρωτοετείς από την Cosmote

Σε 750.000 ευρώ, ανέρχεται το ποσό που χορήγησε η Cosmote σε 50, σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Κάθε υποτροφία ανέρχεται σε 15.000 ευρώ.

Περισσότερα...

6 υποτροφίες για τη συμμετοχή φοιτητών στην Προσομοίωση Ευρωπαϊκών Οργάνων

Το Europe  Direct της Περιφέρειας Κρήτης, αναγνωρίζοντας την ακαδημαϊκή συμβολή της δράσης EUropa.S. και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους νέους που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη λειτουργία της, προκηρύσσει διαγωνισμό για 6 υποτροφίες για τη συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του ΤΕΙ Κρήτης, στην Προσομοίωση Ευρωπαϊκών Οργάνων EUropa.S. (www.europas.irtea.gr).

Περισσότερα...

Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από το Ίδρυμα Λάτση

 

Τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου «μάστερ» (Master's) σε όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και δύο επιπλέον μεταπτυχιακών υποτροφιών στον τομέα των Ναυτικών και Ναυτιλιακών σπουδών (ναυτικό δίκαιο, ναυτιλιακή οικονομία, πολιτική και διοίκηση, μεταφορές, διαχείριση λιμένων και τερματικών σταθμών, ναυπηγική και ναυτική μηχανολογία κ.α.) ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Περισσότερα...

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Επιβράβευση 44 φοιτητών με 97.500 από 29 χορηγούς

panepistimio-peiraios

Το ποσό των 97.500 ευρώ δόθηκε από 29 χορηγούς ως επιβράβευση στους 44 καλύτερους φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής της Σχολής Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Περισσότερα...

77 Υποτροφίες στο εξωτερικό (10/02/2015)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ενημερωθείτε για Υποτροφίες στο εξωτερικό Οι θέσεις αυτές αποτελούν ένα μέρος των θέσεων που αναρτώνται καθημερινά σε διάφορους ιστότοπους και κατηγοριοποιούνται σε κύριες ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο απασχόλησης.

Οδηγός news.gr: Υποτροφίες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Εργάζομαι, άρα υπάρχω". Αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος με ευκολία, συνυπολογίζοντας τις δυσκολίες, που βρίσκονται στο δρόμο του, στην προσπάθεια να βρει τη δουλειά, που θα του εξασφαλίζει τα προς το ζην.

Περισσότερα...

Εγγραφείτε στα νέα μας

1000 χαρακτήρες αριστερά