Διαδικτυακά Online Μαθήματα 

Ισότητα & Ποιότητα στην Εκπαίδευση
Σύνδεση

Σύνδεση στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Βραβεία φοιτητών Ελληνικών & Κυπριακών Πανεπιστημίων από το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου

Το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου προκηρύσσει διαγωνισμό για την απονομή τριών βραβείων και τριών επαίνων για την καλύτερη εργασία που θα μας αποσταλεί σε ένα από τα τρία παρακάτω θέματα από φοιτητή/φοιτήτρια ελληνικών και κυπριακών πανεπιστημίων.

Τα θέματα του φετινού διαγωνισμού διαμορφώνονται ως εξής:

Θέμα 1ο :
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό το 2013

Θέμα 2ο :
Πολιτικά κόμματα και Δικαιώματα του Ανθρώπου: νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και ελληνική έννομη τάξη
ή
Πολιτικά κόμματα και Δικαιώματα του Ανθρώπου: νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και
κυπριακή έννομη τάξη

Θέμα 3ο :
Η διαφθορά ως εχθρός των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και ως έγκλημα κατά την ελληνική νομοθεσία και το διεθνές δίκαιο

Τα βραβεία για τα τρία θέματα θα συνίστανται σε τρεις υποτροφίες (έξοδα ταξιδίου, διαμονής και διδάκτρων) για την παρακολούθηση του Διεθνούς Cours Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που θα γίνει και φέτος το καλοκαίρι στο Στρασβούργο και οργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (René Cassin).

Κάθε εργασία θα έχει έκταση 20 ως 40 σελίδες Α4 και θα είναι γραμμένη στον υπολογιστή με στοιχεία Times New Roman 12.

Αιτήσεις

Οι εργασίες πρέπει να αποσταλούν είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στα γραφεία του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Λυκαβηττού 1Γ, Αθήνα 106 72 ως την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Διονυσία Βαρθάλη, τηλ. : 210-36 37 455 και 210-36 13 527, ώρες 9.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στα νέα μας

1000 χαρακτήρες αριστερά